Curatatorie haine BacauCuratatorie haine Bacau

Servicii

SPALATORIE PROFESIONALA TEXTILE

Servicii de spalare clasica de calitate, cu apa, personalizate si rapide cu o capacitate de procesare foarte ridicata prin utilizarea de utilaje profesionale de generatie 2016 si detergenti profesionali biodegradabili.
Convinge-te de CALITATEA serviciilor prestate de noi. Alege curatatoria ecologica Magic Laundry.

CURATATORIE ECOLOGICA

Curatare eficienta si de calitate ridicata ce protejeaza hainele de situatii neplacute ca decolorarea sau intratul de apa. Numita si „curatare umeda”, aceasta tehnologie de curatare foloseste apa si anumiti detergenti speciali – in cazul nostru fiind o metoda sigura de a curata hainele, fara a le deteriora.

CURATATORIE NON-CHIMICA (WET CLEANING)

Curatare pe baza de apa, absolut ecolgica, folsind o tehnologie ecologica din domeniu si masini de calitate de generatie 2016, cu rezultate remarcabile chiar daca hainele tale sunt confectionate din materiale delicate, precum lana, matase sau casmir.

Retus - Croitorie

In cadrul curatatoriei ecologice Magic Laundry oferim urmatoarele servicii de retus si croitorie: scurtat pantaloni, fuste, blugi, modificat betelie, stramtat fuste si pantaloni, cusut nasturi si captuseala, aplicat umeri, schimbat fermoar, festonat tiv.

CURATAT UNIFORME SI HAINE SPECIALE

Pe aceia dintre dumneavoastra, pe care care meseria va impune folosirea de uniforme sau haine speciale, pot beneficia de calitatea serviciilor oferite de MAGIC LAUNDRY la preturi accesibile.
Convinge-te de CALITATEA serviciilor prestate de noi.

CALCATORIE PROFESIONALA

O calcare profesionala si foarte rapida a hainelor sau a lenjerie tale, indiferent daca le spalati sau nu la noi. Datorita personalului calificat si a utilajelor performante calcam orice tip de articol (de la haine obisnuite pana la rochii de seara, rochii de mireasa, costume, paltoane, draperii, perdele, ceaceafuri, fete de masa).

 

Oferta de pret

Reprezentati o companie si doriti o cotatie de pret? Completati formularul de mai jos si va vom contacta in cel mai scurt timp.

  Contact

  Ne gasiti in Centrul Comercial Cora Bacau pe Strada Milcov 2-4.

  Telefon: 0774.011.100
  E-mail: contact@magiclaundry.ro

  Program de lucru

  Luni: 9:00 - 21:00
  Marti: 9:00 - 21:00
  Miercuri: 9:00 - 21:00
  Joi: 9:00 - 21:00
  Vineri: 9:00 - 21:00
  Sambata: 9:00 - 21:00
  Duminica: 9:00 - 21:00