Curatatorie haine BacauCuratatorie haine Bacau

Tehnologie

Magic Laundry

Magic Laundry este o curatatorie ecologica de haine, tesaturi delicate, draperii si lenjerii din Bacau ce utilizeaza exclusiv apa atunci cand iti curata imbracamintea sau articolele textile din casa!

Spre deosebire de curatatoriile obisnuite ce utilizeaza substante chimice, Magic Laundry reuseste, datorita tehnologiei de ultima ora, sa curete chiar si cele mai pretentioase haine, fara a deteriora culoarea sau textura materialului, folosind numai apa, detergenti si balsamuri biodegradabile in procesul de curatare.

Aceasta inseamna ca hainele sau lenjeria ta, chiar daca sunt fabricate din materiale pretentioase precum casmir, matase, lana sau piele ecologica, nu se degradeaza sau scamoseaza atunci cand le cureti la noi, textura pastrandu-si caracteristicile originale, aspectul, finetea si intensitatea culorii.

Pur si simplu, dupa curatare, totul arata si miroase ca nou, ca si cum ar fi fost cumparat acum.

Alegand curatatoria noastra ecologica contribui la protejarea naturii si beneficiezi de servicii calitative de tratare a materialelor textile din Bacau.

 
 

Spalatorie ecologica - Descopera diferenta!

Atunci cand cureti articolele la spalatoria ecologica Magic Laundry din Bacau, poti fi intotdeauna sigur de rezultate de exceptie.

Tehnologia extraordinara si personalul specializat este cheia performantei si a excelentei noastre.

Descopera diferenta!

Respectam materialele textile atunci cand spalam si curatam

Magic Laundry colaboareaza cu persoane ce se respecta pe sine si tin la imaginea lor, case de moda, restaurante, hoteluri de lux.
Spalatoria noastra ecologica poate curata in siguranta orice tip de articole, materiale textile si tesaturi delicate: matasuri, casmir, lani noi pure, lycra, goretex, piele.
Noi respectam materialele textile si hainele atunci cand spalam.

Protejam mediul inconjurator

Cu Magic Laundry, ajutam impreuna la protejarea mediului inconjurator. Aceasta curatatorie ecologica nu utilizeaza solventi si toate produsele sunt biodegradabile pentru drenare fara substante chimice.

 

Eco friendly

Alegand noua tehnologie „eco friendly” de la spalatoria ecologica Magic Laundry, te vei situa in randul persoanelor privilegiate ce apreciaza calitatea inalta, se respecta pe sine si protejeaza mediul inconjurator.

Miros proaspat, delicatete la atingere si culori stralucitoare

Hainele curatate la Magic Laundry au un miros mai proaspat, iar culorile sunt mai stralucitoare.

Vei simti hainele mai delicate si mai proaspete tot timpul.

Trebuie doar sa incercati o data si veti simti diferenta de spalare Magic Laundry.

Magic Laundry - Revolutia in spalarea ecologica profesionala

Magic Laundry ofera un sistem de curatare profesional pe baza de apa care a obtinut aprobarea The Woolmark Company ca alternativa perfecta pentru ingrijirea tesaturilor si hainelor delicate care erau pana acum curatate folosind solventi chimici.

 
 

Oferta de pret

Reprezentati o companie si doriti o cotatie de pret? Completati formularul de mai jos si va vom contacta in cel mai scurt timp.

  Contact

  Ne gasiti in Centrul Comercial Cora Bacau pe Strada Milcov 2-4.

  Telefon: 0774.011.100
  E-mail: contact@magiclaundry.ro

  Program de lucru

  Luni: 9:00 - 21:00
  Marti: 9:00 - 21:00
  Miercuri: 9:00 - 21:00
  Joi: 9:00 - 21:00
  Vineri: 9:00 - 21:00
  Sambata: 9:00 - 21:00
  Duminica: 9:00 - 21:00